แผนภาพขั้นตอนการส่งออกสินค้าปศุสัตว์เพื่อการบริโภคไปประเทศจีน

Your web browser doesn't have a PDF plugin.Instead you can click here to download the PDF file.

  อาหารแช่เย็น แช่แข็ง (Frozen)

 

  สัตว์ปีก (Poultry)
 ขั้นตอนการส่งออกผลิตภัณฑ์ และผลิตภัณฑ์ผลพลอยได้ (สาธารณรัฐประชาชนจีน)
 Annex The list of Addition Meat and Meat products Establishments (Description)
 Annex Application application for export of meat / meat product (Description)
 Application for export of meat/meat products to P.R. China (Description)
 The list of Modification Meat and Meat products Establishments
 The list of Deletion Meat and Meat products Establishments
 LIST OF ESTABLISHMENTS ELIGIBLE TO EXPORT POULTRY MEAT AND BY-PRODUCTS TO P.R.CHINA

 

 อาหารเก็บสภาวะอุณหภูมิปกติ (Non Frozen)

 

 นม (Dairy)
 The process of exporting dairy products
 Good manufacturing practice for milk products
 Whey powder and whey protein powder
 Evaporated milk sweetened condensed milk and formulated condensed milk
 Fermented milk
 Cheese
 Milk powder
 Pasteurized milk
 Cream butter and anhydrous milk fat
 Sterilized milk
 Modified milk
 Processed cheese
 แบบฟอร์มสำหรับ sterilized milk, modified milk or other kind of sterilized milk
 แบบฟอร์มสำหรับนมเปรี้ยว
 คำแปลแบบฟอร์มสำหรับนมเปรี้ยว.docx
 รายชื่อขึ้นทะเบียน Thailand 2018

 

 น้ำผึ้ง (Honey)
 ขั้นตอนการส่งออกน้ำผึ้งไปสาธารณรัฐประชาชนจีน
 ขั้นตอนการออกน้ำผึ้ง ( Health certrtificate) นอกกลุ่ม EU
 National Food Safety Standard Honey China

 

 รังนก (Brid nest)
 แผนภาพการส่งออกรักนกอีแอ่นธรรมชาติไปสาธารณรัฐประชาชนจีน
 ขั้นตอนการขึ้นทะเบียนผู้ประกอบการส่งออกสินค้ารังนกและผลิตภัณฑ์ไปยังสาธารณรัฐประชาชนจีนผ่านระบบ CIFER
 คู่มือการขึ้นทะเบียนผู้ประกอบการผลิตอาหารในต่างประเทศที่ส่งออกมายังสาธารณรัฐประชาชนจีน (ระบบ CIFER)
 User Manual of Registration Management System for Overseas Manufacturers of Imported Food (For Overseas Competent Authorities)
 User Manual of Registration Management System for Overseas Manufacturers of Imported Food (For Overseas Manufacturers)
 คู่มือการขึ้นทะเบียนผู้ประกอบการผลิตอาหารในต่างประเทศที่ส่งออกมายัง
 สาธารณรัฐประชาชนจีน
 คู่มือการดำเนินงานการให้บริการของศุลกากรจีน
 เอกสารประกอบการขอขึ้นทะเบียน
 Enterprise statement
 สัตวแพทย์ประจำโรงงาน – Declaration of conformity recommended by the competent authority
 附件2_1_3 进口燕窝与燕窝制品境外生产企业注册申请书(空白表格) – translate 22.02.15
 附件2_1_3 进口燕窝与燕窝制品境外生产企业注册申请书(空白表格)
 附件4_1_4 进口燕窝与燕窝制品境外生产企业注册条件及对照检查要点(空白表格) – translate 22.02.21
 附件4_1_4 进口燕窝与燕窝制品境外生产企业注册条件及对照检查要点(空白表格)
 ระเบียบสาธารณรัฐประชาชนจีน
 Interpretative Guidance on Imported Food Labeling Requirements in Decree 249 _Beijing_China – People’s Republic of_08
 ระเบียบ 248 (ENG)
 ระเบียบ 248 (THA)
 ระเบียบ 249 (ENG)
 สรุปข้อคำถามเกี่ยวกับการปฏิบัติตามระเบียบ 248
 คู่มือการตรวจสอบและออกหนังสือรับรองสุขอนามัยเพื่อการส่งออกรังนกจากประเทศไทยไปสาธารณรัฐประชาชนจีน
 เว็บไซต์
 เว็บไซต์ระบบ CIFER
 เว็บไซต์สำหรับตรวจสอบการขึ้นทะเบียน
 GACC ประกาศยกระดับความสมบูรณ์มาตรการการป้องกันควบคุมการระบาดของเชื้อไวรัสโคโรน่า-19 ณ ด่านนำเข้าสำหรับอาหารนำเข้าที่ขนส่งโดยห่วงโซ่ ควบคุมความเย็น (กรกฎาคม 2565)
 แนวทางและคู่มือการขึ้นทะเบียนผู้ผลิตอาหารนำเข้าจากต่างประเทศ DECREE 248

 

 ฮาลาล (Halal)
  ขั้นตอนการส่งออกอุตสาหกรรมอาหารฮาลาล